Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Saturday, November 10, 2012

"Orange position 69"

"Orange position 69" is de zojuist verzonnen naam voor dit schilderij, ( ik verzin sommige van dat soort namen voor schilderijen omdat die het blijkbaar "goed" doen op Google ) er zijn ( helaas ) veel mensen die mij vinden omdat ik woorden zoals sex, kut, tieten....
drank en drugs wel eens gebruik op deze weblog, en dat terwijl deze blogger niets met sex, porno of erotiek te maken heeft, maar gewoon met mijn Kunst, en verder niets, natuurlijk kan het zijn dat mensen in sommige schilderijen een soort van erotische lading denken te bespeuren, maar dat is niet altijd de bedoeling, neem bijvoorbeeld dit schilderij, ik heb ik heb dat ding misschien wel 5 jaar geleden geschilderd, en het had tot op de dag van vandaag helemaal geen naam ( eigenlijk nog steeds niet omdat ik namen voor schilderijen liever aan het publiek over laat ) toen ik het schilderde had ik helemaal geen seksuele context in mijn gedachte ( en nog steeds niet ) lol.. maar een oude reclame slogan leert ons "sex verkoopt"..

het is nu ik dit post weer ongeveer 04:00 in de nacht, ik heb weer de hele avond geschilderd terwijl ik televisie aan het kijken was, en dat was een verstandige keuze, want ik heb vanmiddag op het punt gestaan om een fles whisky te gaan halen en mezelf te bezatten, ik was deze middag naar mijn vader gegaan om hem te helpen met een paar wekelijkse huishoudelijke klusjes ( mijn vader is 80, en kan niet alles meer zelf doen ) toen het te spraken kwam dat ik deze week niet veel geld meer had om rond te komen wilde hij mij 10 euro geven ( ik krijg via mijn financieel manager elke week 50 euro en daar moet ik een week van leven ) "ik heb dat zelf zo geregeld om niet in de schulden en problemen te kunnen komen" en dat werkt voor mij prima op deze manier.. omdat ik niet veel waarde hecht aan geld ( behalve dan op het einde van elke week ) lol.. maakte ik voordat ik mijn financiën liet regelen steeds alles op aan "Sex Drank en  Rock n Roll"...  en toen zat ik meestal 3 weken zonder geld met openstaande rekeningen... maar ik heb het nu allemaal redelijk voor elkaar, ik heb zo'n beetje alle luxe die een single man van 47 met een minimum inkomen kan hebben " behalve dan een relatie en sociale contacten ..

ik heb die 10 euro van mijn vader dus niet aangepakt, dat had ik wel kunnen doen, en dan had ik me vanavond helemaal van deze wereld kunnen drinken, maar achteraf ben ik blij dat ik het niet gedaan heb..want ik heb een fascinerende college over de oerknal gezien ik vind zoiets echt boeiend en heb hier dan ook weer veel van opgestoken... ik weet niet waarom ik altijd zo geinteresseerd ben in zulke dingen of in politiek, filosofie, cultuur, discussie programma's of andere documentaires.. ik heb in feite niets aan al die info "ik heb niet eens mijn school afgemaakt".. zulke dingen zouden mij niet eens moeten boeien, want uiteindelijk heb ik alleen maar last van dat soort informatie, want als ik probeer te praten met andere mensen van mijn niveau ( laag geschoold ) hebben ze vaak geen benul over wat ik praat, en natuurlijk boeit hen hun ook niet of het universum wel of niet uitzet.. ( ik ben gewoon een "nut-case")  :-) waarom kan ik niet gewoon van voetbal, sport en stoer doen houden, zonder overal bij na te denken, of de redenen van het hoe en waarom proberen te analyseren, soms word ik echt helemaal gek van mezelf...

ik stop nu met schrijven voor vandaag om een lang verhaal kort te maken ben ik nu achteraf blij dat ik die fles whisky niet gekocht heb en dat ik besloten heb om pas maandag op mijn vaste drink-dag weer te drinken, ik kom dan gewoon niet op mijn openbare facebook account, zodat ik me tijdens mijn avondje ook niet druk of boos hoef te maken om andere mensen zoals afgelopen maandag "dat soort dingen hakken er bij mij gewoon in"
voor iedereen die nu ook gaat slapen.. welterusten...
voor iedereen die net wakker is... goeie morgen...









No comments:

Post a Comment

Search in This Blog